✓ Specialister i tagdækning

✓ Håndværker med erfaring

✓ 10 års garanti på nydækning

✓ 15 års garanti på materialer

Tagdækning udført af kompetent firma

Trænger dit tag til en kærlig hånd? Så er der hjælp at hente lige her. Hos Kondal Tagentreprise IVS kan vi løse alle opgaver inden for tagdækning. Vi holder til i Næstved – tæt på Ringsted og Vordingborg – men kører også gerne ud til kunder uden for disse områder.

Vi er taglæggere med stor erfaring inden for faget. Derfor kan vi tilbyde mange forskellige løsninger i forbindelse med taglægning, og vi kan løse både store og små opgaver. Vi kan hjælpe med alt fra små renoveringer til lægning af helt nyt tag.​

Vi tilbyder tagdækning lige efter dine ønsker

Det vigtigste for os i forbindelse med tagdækning er, at dine ønsker og behov bliver indfriet. Derfor sørger vi altid for at have en god dialog med vores kunder, hvor vi imødekommer deres ønsker bedst muligt. Du bør altså ikke holde dig tilbage, hvis du er på udkig efter en kompetent tagdækker.

Nogle af vores primære arbejdsopgaver inden for tagdækning er:​

  • ​Tagpap
  • ​​Nydækning
  • ​​Renovering​
  • ​Isolering
  • ​​Ståltag
  • ​​Eternittag.

​​Vores resultater er altid af høj kvalitet, selvom vores priser er lave. Vi går nemlig ikke på kompromis med vores faglige stolthed, hvorfor vi altid leverer tilfredsstillende resultater.

Ring for at aftale nærmere

Vi står altid klar til at hjælpe, uanset størrelsen på opgaven inden for tagdækning. Vi efterlader altid holdbare løsninger og giver en god pris.

Skal vi sammensætte et tilbud til dig, så kontakt os på telefon: 20 40 06 85 eller send en mail til: kontakt@kondaltagentreprise.dk, så aftaler vi nærmere

Kontakt Kondal TagEntreprise

Skriv til os vender vi tilbage til hurtigst muligt. 

Er det et krisetilfælde med utæt tag eller lign. så ring tlf 20 40 06 85 for endnu hurtigere svar.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Er du på facebook?​

​Så er du mere end velkommen til at komme ind og følge Kondal TagEntreprise. Vi poster blandt andet billeder af hvad vi går og laver.

Kom ind og vær en del af fællesskabet!

Bliv ringet op

Ønsker du at blive ringet op, til en snak omkring dit projekt, så udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Kontakt

Vi kører på hele Sjælland