Tagdækning udført af kompetent firma

Trænger dit tag til en kærlig hånd? Så er der hjælp at hente lige her. Hos Kondal Tagentreprise IVS kan vi løse alle opgaver inden for tagdækning. Vi holder til i Næstved, men vi kører gerne til Ringsted, Vordingborg og andre byer på Sjælland. 

Vi er taglæggere med stor erfaring inden for faget. Derfor kan vi tilbyde mange forskellige løsninger i forbindelse med tagdækning. Vi kan løse både store og små opgaver, når det kommer til tagdækning. Vi hjælper nemlig med alt fra små renoveringer til lægning af helt nyt tag. 

Vi tilbyder tagdækning lige efter dine ønsker

Det vigtigste for os i forbindelse med tagdækning er, at dine ønsker og behov bliver indfriet. Derfor sørger vi altid for at have en god dialog med vores kunder, hvor vi imødekommer deres ønsker bedst muligt.

Vores kompetencer inden for tagdækning favner bredt. Nogle af vores primære arbejdsopgaver inden for tagdækning er bl.a. følgende:​

  • ​Tagpaptag
  • ​Ståltag
  • ​​​Eternittag
  • Tegltag
  • Nydækning
  • ​​​Renovering​
  • ​Isolering​

​Vores resultater er altid af høj kvalitet, selvom vores priser er lave. Vi går nemlig ikke på kompromis med det gode håndværk, hvorfor vi altid leverer tilfredsstillende resultater.

Få en professionel til at stå for dit tagarbejde

Ved tagdækning er det en fordel at lade en professionel stå for arbejdet. Det sikrer dig nemlig, at arbejdet bliver udført korrekt og efter de rigtige forholdsregler. 

Vælger du os til at stå for din tagdækning, er det netop en professionel tagdækker du får.

Du er i trygge hænder, når du overlader dit tag til os. Vi kan nemlig hjælpe dig med at få et splinternyt tag, der passer til dine ønsker og præferencer. Det betyder, at du både får et holdbart tag og ikke mindst flot tag, som passer til resten af huset.

Hvad koster et nyt tag?

Prisen for et nyt tag afhænger af, hvor stort dit tag er. Det vil nemlig have en stor påvirkning på omfanget af opgaven og dermed, hvor lang tid det tager at få et nyt tag. Prisen for ny tagdækning afhænger dog også af, hvilken type tag du vælger. Der kan nemlig være forskel på prisen på de forskellige tagtyper.

Vil du høre mere om vores priser på tagdækning eller tagrenovering, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på dit tagprojekt.

Ring til os for at høre mere om taglægning og tagrenovering

Vi står altid klar til at hjælpe uanset størrelsen på opgaven inden for tagdækning. Vi efterlader altid holdbare løsninger og giver en god pris. Det gælder både for et helt nyt tag og for en tagrenovering.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med et flot og holdbart tag? 

Kontakt os på telefon 20 40 06 85 eller send en mail til kontakt@kondaltagentreprise.dk.

Kontakt Kondal TagEntreprise

Skriv til os vender vi tilbage til hurtigst muligt. 

Er det et krisetilfælde med utæt tag eller lign. så ring tlf 20 40 06 85 for endnu hurtigere svar.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Specialister i tagdækning

Håndværker med erfaring

​10 års garanti på nydækning

15 års garanti på materialer​

Bliv ringet op

Ønsker du at blive ringet op, til en snak omkring dit projekt, så udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Kontakt

Vi kører på hele Sjælland